Welkom op mijn webshop, mijn naam is Dafna, ik ben getrouwd en heb 2 lieve meisjes.

Mijn hobby is kaarten maken en ik miste (betaalbare) handgeschept papier. Mede daarom besloot ik een webwinkel te openen en dit soort papier te gaan verkopen. 

Wanneer jij als hobby kaarten maakt of doet aan scrapboeking en zoekt mooie en betaalbaar handgeschept papier, dan zit je hier goed.

Het stropapier en handgeschept papier met bloemen is populair en zeer geschikt om bijvoorbeeld trouwkaarten/geboortekaarten en kerstkaarten te maken. Zijde papier kan je ook heel goed gebruiken als bijvoorbeeld inleg vel.

Het papier is ook te gebruiken bij: memobord maken, een map een nieuw jasje geven, scrapboeken, decoreren van lampkap en fotoframe en nog veel meer.

Het handgescheptpapier is in grote afmeting en dus is het mogelijk om een speciale formaat te bestellen, neem dan gerust contact op.

Naast dit papier kan je ook karton, enveloppen, scrapbook materiaal en andere hobbymateriaal en benodigdheden bestellen via de webshop. 

Voor reviews van andere klanten over Hobby Paper Village op Beslist of. TrustPilot

Voor Handgeschept papier merk Olino  geldt:

Voor het papier wordt geen enkele boom gekapt. Het is 100% handwerk, zuurvrij en biologisch afbreekbaar. Speciaal papier voor jouw bijzondere moment, afscheid, uitnodiging of creatie.
https://olinopaperworks.com/herkomst

Veel plezier en groetjes,

Dafna Spruijt

btw nr. NL002431886B82

kvk nr. 37152651